Buffé 1
Buffé ALLA TALAR OM TALLDUNGEN Följ med till Öster
lens godaste matdestination och inspireras av höjdpunkte
BUFFÉ BESÖKER ALLA TALAR OM TALLDUNGEN Följ med t
ill Talldungens Gårdshotell där ledorden är rustikt, enkelt – och hållbart. BLAND BRÖSARPS BÖLJANDE backar på norra Österlen i Skåne hittar man oasen Talldungens Gårdshotell. Huset och dess omgivning inger ett lugn, en känsla av att allt är precis som det ska vara. Här har inget lämnats åt slumpen: den charmiga gula byggnaden, de brokiga rabatterna och utemöblerna med patina. Den personliga servicen, musiken som spelas i högtalarna och kokböckerna som står i bokhyllan – små detaljer som gör stor skillnad. – Talldungen ska kännas som en härlig mat- och vinintresserad släkting i ett hus på landet som man bara älskar att besöka. Det menar David Levung, som tillsammans med sin exfru Emma Höök driver stället. VI TAR DET från början. För 20 år sedan möttes kockarna och sommeliererna Emma och David i krogsvängen i Uppsala och förenades i sin gemensamma kärlek till maten och en längtan till landet, naturen och råvarorna. Åtta år senare 13 BUFFÉ #08/2022 » TEXT LIV BOSSUYT RECEPT TALLDUNGEN STYLING SIDSEL RUDOLPH FOTO LINE KLEIN Recept på krispig blomkålssallad med äpple och fetaost hittar du på nästa uppslag.
Buffé BÄTTRE ÄN BULLAR! Ta kanelbullens dag till n
ästa nivå med allt från mjuk kaka med frosting till havr
Buffé 6 PASTARÄTTER ATT ÄLSKA Enkla pastarätter är
de bästa vardagshjältarna! Vi bjuder på snabba, prisvär
Buffé FYLL PÅ MED ENERGI Tipsen och knepen att ta
till när du behöver fylla på med god energi snabbt!
Buffé ICAs EGNA SIDOR Läs om Rosa Bandet och kallp
ressad juice på säsongens äpplen från Herrljunga.