Loading...
Buffé 1
Buffé ALLA TALAR OM TALLDUNGEN Följ med till Öster
lens godaste matdestination och inspireras av höjdpunkte
Buffé BÄTTRE ÄN BULLAR! Ta kanelbullens dag till n
ästa nivå med allt från mjuk kaka med frosting till havr
KANELBULLENS DAG TIPS Servera parfaiten med hallo
n. KANELBULLEPARFAIT MED KOLARIPPEL 8–10 PERSONER / ÖVER 60 MIN INGREDIENSER 4 dl vispgrädde 4 äggulor 1 ägg 1 dl strösocker 2 msk ljus sirap 2 msk malen kanel pärlsocker att toppa med Kolasås ½ dl strösocker 1 ½ dl vispgrädde 1 msk smör 1 tsk mortlad kardemumma ½ krm salt GÖR SÅ HÄR 1. Kolasås: Lägg alla ingredienser i en kastrull och koka på medelvärme ca 5 minuter under omrörning tills den tjocknar lite. Låt svalna helt. 2. Vispa grädden löst. Vispa ihop äggulor och ägg i en bunke. Koka upp socker, 2 msk vatten och sirap i en kastrull. Häll ner den varma sockerlagen i äggblandningen i en tunn stråle medan du vispar. Vispa ner kanel och fortsätt vispa tills den är fluffig och kall ca 8 minuter. Vänd ner den vispade grädden. 3. Häll glassmeten i en form, ca 2–3 liter, och ringla över kolasåsen. Toppa med pärlsocker. Ställ i frysen minst 8 timmar. Ta fram ca 10 minuter före servering. 23 BUFFÉ #08/2022
Buffé 6 PASTARÄTTER ATT ÄLSKA Enkla pastarätter är
de bästa vardagshjältarna! Vi bjuder på snabba, prisvär
Buffé FYLL PÅ MED ENERGI Tipsen och knepen att ta
till när du behöver fylla på med god energi snabbt!
Buffé ICAs EGNA SIDOR Läs om Rosa Bandet och kallp
ressad juice på säsongens äpplen från Herrljunga.