Loading...
Buffé 1
Buffé ALLA TALAR OM TALLDUNGEN Följ med till Öster
lens godaste matdestination och inspireras av höjdpunkte
BUFFÉ BESÖKER ROSTAD FÄNKÅLSRÖRA 6 PERSONER / 30
MIN INGREDIENSER 3 fänkål à 250 g 2 msk rapsolja 1 riven vitlöksklyfta ½ dl färskpressad citronjuice ½ dl olivolja ¾ tsk salt 2 krm svartpeppar GÖR SÅ HÄR 1. Ansa och halvera fänkålen, skär bort roten och skiva fänkålen tunt. Fräs i rapsoljan på medelvärme ca 15 minuter, tills den får lite färg och mjuknar. Tillsätt vitlöken mot slutet. Rör om då och då. 2. Mixa fänkålen slät med citronjuice, olivolja, salt och peppar. Ringla gärna över lite extra olivolja vid servering och toppa gärna med dill. Servera gärna med bröd. MISSA INTE Ett nytt sätt att servera fänkål: i en krämig, smakrik röra! 19 BUFFÉ #08/2022
Buffé BÄTTRE ÄN BULLAR! Ta kanelbullens dag till n
ästa nivå med allt från mjuk kaka med frosting till havr
Buffé 6 PASTARÄTTER ATT ÄLSKA Enkla pastarätter är
de bästa vardagshjältarna! Vi bjuder på snabba, prisvär
Buffé FYLL PÅ MED ENERGI Tipsen och knepen att ta
till när du behöver fylla på med god energi snabbt!
Buffé ICAs EGNA SIDOR Läs om Rosa Bandet och kallp
ressad juice på säsongens äpplen från Herrljunga.