Loading...
Buffé 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13 t • lättlagat & fräscht Färgglada, s
makrika, lättlagade... Det är aldrig fel med en pastasallad. Passa på att koka lite extra pasta så har du grunden till en god sallad dagen därpå. Sallad betyder inte att den måste vara kall utan kan lika gärna serveras varm. Här bjuder vi på 5 olika pastasallader att överraska med. AV LARS OCH BERIT PAULSSON THATPASTASAIXAD En sötsyrlig pastasallad som är lika god kall som varm. FÖ R 4 PERSONE R 225 g gnocchi (snäckpasta) 2 morötter 1 squash, ca 300 g % gul lök 1 msk olja 1 tsk salt 2- 3 msk sweet chilisås 200 g torkad eller rökt skinka GÖ R SÅ HÄR : 1. Koka pastan enligt anvisningen pä förpackningen. 2. Skala morötterna. Skär morötter och squash i tunna strimlor med potatisskalare eller osthwel. 3. Lägg i grönsakerna i pastavattnet när det återstår ca 1 minut. 4. Häll pastan i ett durkslag. Spola av hastigt i kallt vatten om du önskar servera salladen varm, annars spola den helt kall i vattnet. 5. Skala och skiva löken. Rör i lök, olja, salt och sweet chilisås. 6. Servera salladen med skinkan till. •
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32