Loading...
Buffé 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15 2. Dela, kärna ur och skala avokador
na. Skär dem i bitar. 3. Skala och skiva löken. Skär tomaterna i bitar. 4. Lägg salladsblad på tallrikar och lägg på alla övriga ingredienser. Krydda med peppar. 5. Mosa osten och blanda med gräddfilen. 6. Servera såsen till salladen INDONESISK KYCKLINGPASTA Kokosmjölken sätter den indonesiska smaken på den här pastan. Köp kokosmjölken färdig på burk eller koka upp 3 dl mjölk och häll i 1 1/2 dl kokos. Låt det dra några minuter. Sila av kokosen och använd kokosmjölken som då blir ca 2 dl, eller se recept i Buffé nr 7/-g6. FÖ R 4 PERSONE R 225 g tagliatelle 3 kycklingfiléer, ca 400 g 2-3 paprikor i olika färg 1 stor purjolök 1 vitlöksklyfta 1 msk smör 2 dl kokosmjölk 1 tsk salt 1 tsk mald ingefara 1 tsk sambal oelek GÖ R SÅ HÄR : 1. Koka tagliatellen enligt anvisningen på förpackningen. 2. Skär kycklingen i bitar. Kärna ur och strimla paprikorna. Strimla purjolök och vitlök. 3. Bryn kycklingen i smör i en stekpanna. Lägg i grönsakerna och låt dem fräsa med. 4. Häll på kokosmjölken och krydda med salt, ingefära och sambal oelek. Låt allt koka några minuter. 5. Blanda ihop den kokta pastan med kycklingröran. Rör om och servera. Tallrikar: Lena Linderholm från NK.
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32