Buffé 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14 BROCCOLIPASTA MED RÖKT FEÄSK Broccol
i och grönmögelost är en tuff smakkombination som passar perfekt tillsammans med rökt fläsk. Med penne blir det en enkel och rustik pastasallad. FÖR 4 PERSONER 225 g penne 30 0 g broccoli 2 gula lökar 20 0 g rökt fläsk DRESSING : 50 g riven ädelost 3 msk olja 2 msk vatten GÖR SÅ HÄR : 1. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. 2. Dela broccolin i små bitar. Skala och klyfta löken. 3. Lägg i grönsakerna i pastavattnet när det återstår ca 3 minuter av koktiden. Häll av vattnet. 4. Skär fläsket i tärningar och stek det i en stekpanna. Blanda ihop dressingen. 5. Rör ner dressingen och fläsket i grönsakspastan. Servera med lite smulad ädelost. INDISK KORVPASTA En het pastasallad med smak av garam masala, som är en härlig indisk kryddblandning. Här är det också korvsorten som sätter krvddan på pastan. FÖR 4 PERSONER 225 g spagetti 3—4 chorizo, bratwurst eller frukostkorvar 1 purjolök 1 litet salladskål, ca 300 g 2 dl djupfrysta ärter, ca 125 g 1 msk smör 1 tsk garam masala 1 tsk gurkmeja 1 tsk salt GÖR SÅ HÄR : 1. Koka spagettin enligt anvisningen på förpackningen. 2. Skär korven, purjolöken och salladskålen i skivor. Tina ärterna. 3. Stek först korven i smör i en stor stekpanna. Lägg i grönsakerna och låt dem fräsa med. 4. Häll av pastavattnet och rör ihop pastan med kon'- och grönsaksröran. 5. Krydda med garam masala, gurkmeja och salt. Rör om så att allt blandas. Servera med en klick matlagningsyoghurt eller lättcreme fraiche. AVOKADOPASTA MED FÅROSTSÅS En kall, smakrik pastasallad med smak av Medelhavskök. FÖR 4 PERSONER 225 g pastaskruvar 2 avokador 3 tomater 1 liten rödlök V2 isbergssalladshuvud 2 msk strimlad färsk basilika ca 16 oliver SÅS: 2 dl gräddfil 100 g fårost GÖR SÅ HÄR : 1. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen. Spola den kall och rör i lite olja.
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32