Loading...
Buffé 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18 FOTO:ALBER T HÅKANSSO N VB&go mea mm
Vegetariskt som det svänger om... Cathrine korngry n CATHRINE SCHUCK SERVERAR VEGETARISK MAT SOM DET SVÄNGER OM... Bland alla nya och spännande gryn som kommit från exotiska länder försvarar vårt eget korngryn väl sin plats. Det har en särpräglad smak och mycket egen karaktär, det är verkligen inget litet mesgryn. Nyskapande kockar har också återupptäckt korngrynet, och man kan idag hitta grynen i både sallader och ris- ottos på innerestaurangerna. Kornet användes förr både i bakning och som mättande ingrediens i värmande vintersoppor i norra Europa och USA. I Mellanöstern är korn en basvara och används bland annat till rätter som belila, en varm pudding med nötter och apelsinblomsvatten. Korn ingår både när man brygger öl och destillerar sprit, men en god och garanterat alkoholfri dryck på korngryn är barley water, där man blandar avkoket från grynen tillsammans med socker och citron.
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32