Loading...
Buffé 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11 DIIXOLJA Vi liter solrosolja 200 g h
el färsk dill GÖ R SÅ HÄR : 1. Stoppa ner dillen i oljeflaskan. Låt stå kallt och dra i minst 2 veckor. Sila bort dillen och oljan är färdig att användas. Den håller i flera månader i kylskåp. BAS LLLKAOLJ A Vi liter solrosolja 200 g färsk basilika GÖ R SÅ HÄR : 1. Stoppa ner de hela basilikabladen i oljeflaskan. Låt stå svalt i minst 2 veckor. Sila därefter bort bladen. Oljan håller flera månader i kylskåp. CHILIOIJA Vi liter solrosolja 1 dl hackad röd chili eller 1 dl små hela röda chili GÖ R SÅ HÄR : 1. Lägg i chilin i oljan och låt dra. Ju längre tid chilin får dra i oljan, desto starkare olja. Två veckor brukar vara lagom. 2. Sila bort chilin och ställ oljan kallt. Den håller flera månader i kylskåp. minst 1 dygn i marinaden innan det grillas, tipsar Anders. Vitlök och olja är två masten i en marinad. Till fisk passar en smaksatt olja med dill, basilika eller citron. Lime är en favoritfrukt i Dvkarbarens kök. Den fungerar till både kött och fisk, men i köttmaritexten fortsätter på sid 14
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32