Loading...
Buffé 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13 Vi burk kokosmjölk, ca 2 dl, alt 3 m
sk riven kokos kokt i 2 dl gräddmjölk (50/50) 1-2 msk citronsaft TIL L GARNERING : 2 lime GÖ R SÅ HÄR : 1. Skala och finhacka vitlöksklyftorna. Blanda med övriga ingredienser till marinaden. 2. Lägg i laxfiléerna, låt dem marinera i minst ett dygn före grillning. 3. Kokosskyn görs strax innan det är dags att grilla. Skala och finhacka löken, ingefäran och vitlöken. Fräs det med mango chutneyn i ca 2 minuter. 4. Slå på vinet och låt koka ihop ca 1 minut. Tillsätt kokosmjölken och koka ihop ytterligare några minuter. Smaka av med citronsaften. 5. Grilla laxfiléerna några minuter på båda sidor. Pensla gärna med lite marinad under grillningen. Servera med kokossky och färsk lime.
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32