Loading...
Buffé 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7 dem sedan i kallt vatten tills de är
helt avsvalnade. 2. Koka en "ättikslag" på resterande ingredienser. 3. Fördela tomaterna i burkar för inläggning eller stora skålar. 4. Häll den varma lagen över tomaterna. 5. Låt tomaterna dra i lagen minst en dag före servering. BÖNRAGU FÖ R CA I O PERSONE R 500 g okokta kidneybönor 500 g okokta mungbönor 2 gula lökar 2 vitlöksklyftor 4 tomater margarin eller flott 1 tsk torkad timjan 1 dl hackad persilja 2 buljongtärningar salt, peppar GÖ R SÅ HÄR : 1. Skölj bönorna var för sig. Koka kidneybönorna ca 45 minuter i lättsaltat vatten. 2. Skala och grovhacka löken. Skala vitlöken. Tärna tomaterna. Fräs lök och vitlök i margarin eller flott. 3. Lägg i mungbönorna och tomaterna. Låt detta stå och puttra ca 5 minuter. Tillsätt timjan, persilja och buljongtärningar. 4. Täck med vatten. Koka långsamt tills bönorna blivit mjuka och ragun fått en fin konsistens. Koktiden kan variera, ev måste mer vatten fyllas på. Salta och peppra. 5. Lägg i kidneybönorna och koka upp. •
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32