Loading...
Buffé 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9 vattnet och fondkoncentratet. Koka fö
rsiktigt i 5-6 minuter. Smaka av. Red med maizenan utrörd i lite vatten. Blanka av med en klick smör. 16. Riv eller strimla svampen. Plocka brysselkålsbladen. Fräs dem, svampen och valnötskärnorna i smör. Smaka av. 17. Skär upp rullen i 5-7 cm breda bitar. Ställ dem på tallrikarna. FATTIGMANS - PUDDING FÖ R 4 PERSONE R 1 liter bär, t ex blåbär, jordgubbar och hallon (frysta kan med fordel användas) 1 dl socker 1 formfranska GÖ R SÅ HÄR : 1. Rårör bären med sockret. Låt stå och safta till sig en stund, tills sockret helt smält. 2. Kantskär brödskivorna. Doppa dem i saften från bären och täck 2 soppterriner från kant till kant. Man blir tvungen att skära till brödskivorna lite som pusselbitar för att dessa skall få den rätta passformen. Det blir därför alltid lite brödspill. 3. Fyll skålarna med bären. 4. Avsluta med ett "lock" av bröd som doppats i fruktsaften. Tryck till så att det blir riktigt kompakt och bären blir hårt packade. 5. Ställ i frysen 30 minuter före servering. 6. Knacka ut puddingarna på två tallrikar. Fyll ev med extra bär. En kall vaniljsås passar utmärkt till denna enkla anrättning.
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32