Buffé Sida 1
GLASS MED NYPONGÖ R SÅ HÄR : 1. Hacka löken grovt
, skiva vitlöken. Fräs i olivoljan. Häll på tomatkrosset. Smula i buljong. Tillsätt socker, rosmarin och peppar. Låt puttra i 10 minuter. 2. Koka pastan enligt anvisningen på paketet. 3. Dela tonfisken i stora bitar och lägg i tomatfräset. Blanda också i oliverna. Låt koka upp. 4. Servera med en salladstallrik. Men någon riven ost brukar inte italienarna servera till fisk och skaldjur. SÅS OCH MANDEL, FÖ R 3- 4 PERSONE R 1 paket vaniljglass, å x h liter nyponsoppspulver till 1 liter kokt soppa 1 ask flagad mandel, ca 35 g GÖ R SÅ HÄR : 1. Koka upp Vi liter vatten. Vispa i nyponsoppspulver för 1 liter soppa. Koka ev upp igen. 2. Häll mandeln i torr och kall stekpanna. Sätt på högsta värme. Skaka stekpannan då och då. När mandeln är vackert brun är det klart. OBS ! det går snabbt på slutet. 3. Servera glassen i glas eller skålar. Häll på varm sås och garnera med mandel.