Buffé 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27 OKTOBERBOCKLING FÖR 2 PERSONER 2-3 b
öcklingar 4 kokta kalla potatisar 1 rödlök 1 avokado 1 klyfta isbergssallad hackad dill , pepparmix 1/2 dl gräddfil 2 msk hovmästarsås 1-2 msk kapris citronklyfto r kokta ägghalvor GÖR SÅ HÄR 1. Rensa och filéa böcklingarna. Skala och skiva potatisarna och rödlöken. Skala, kärna ur och skiva avokadorna. Strimla salladen. 2. Varva alla ingredienserna med salladen i botten och böcklingen på toppen direkt på tallrikarna. Strö lite dill och pepparmix mellan varven. 3. Rör samman gräddfil och hovmästarsås. Skeda såsen över böcklingen. Strö på kapris. 4. Servera med citronklyftor, ägghalvor och bröd. RAKSAS TILL PASTA FÖR 2 PORTIONER 400-500 g räkor med ska l 1 späd purjolök 1 vitlöksklyfta 1 msk olivolja 1 tsk curry , t e x extra stark 1 dl créme fraiche 1 dl mjölk salt , svartpeppar GÖR SÅ HÄR 1. Skala räkorna. Strimla purjon. Skala och hacka vitlöken. 2. Fräs purjon och vitlöken i olivolja. Smaksätt med curry. 3. Rör ner créme fraiche och mjölk. Smaka av med lite salt och peppar. Låt såsen koka ihop så att den blir lagom tjock. 4. Lägg i räkorna och hetta upp alltsammans utan att koka, för då blir räkorna sega. 5. Servera med nykokt pasta - prova gärna en färsk variant med spenat eller vitlök och tomat. Bjud även parmesanost, sallad och bröd till. Rekordsnabb BRÄCKT SKINKA MED VITLÖKSOST FÖR 3-4 PERSONER 200 g rökt eller kokt skinka i skivor 1 ask vitlöksost ä 125 g, t e x Cantadou 2 msk hackad gräslök 1 msk smör eller margarin pepparmix GÖR SÅ HÄR 1. Lägg skinkskivorna plant och bred på en klick vitlöksost. Strö på hackad gräslök. 2. Vik ihop och stek skinkskivorna hastigt på båda sidorna i matfettet. Krydda med lite pepparmix. 3. Servera med kokt broccoli, varm eller kall; en olja-vinägerdressing som smaksätts med lite hackad vitlök; country fries eller några ljumma pötatischips och bröd.
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32