Loading...
Buffé 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12 ENTRECÖTE PÅ KOREANSKT VIS Mycket ri
ven ingefära, vitlök, kajennpeppar, sesamolja och socker i marinaden ger entrecöten en trevlig asiatisk smak. Grillad paprika och het tomatsås är gott till. FÖ R 6 PERSONE R 6 skivor entrecote å 150 g 2 paprikor i olika färg salt MARINAD : 2 msk socker 1 msk färsk riven ingefara 2 krm kajennpeppar 2 pressade vitlökskyfitor V2 dl vinäger 1 dl japansk soja 1 dl sesamolja TOMATSÅS : 1 stor gul lök 1 burk passerade tomater, ca 400 g 1 msk potatismjöl GÖ R SÅ HÄR : 1. Rör ihop alla ingredienser till marinaden. Pensla köttet med marinaden och lägg i en plastpåse. Häll över resten av marinaden. Knyt om och lägg i kylskåp. Låt marinera 1-2 timmar. Vänd påsen då och då. 2. Skölj paprikorna. Grilla dem så att skalet börjar bubbla sig och svartna. Lägg i iskallt vatten några minuter och dra av skinnet. Kärna ur och strimla paprikan och strö över lite salt. 3. Torka och grilla entrecöten några minuter på varje sida. 4. Gör tomatsåsen. Finhacka löken. Koka upp de passerade tomaterna tillsammans med löken och den överblivna marinaden, skumma. 5. Rör ut potatismjölet med lite vatten och häll i den kokande marinaden under omrörning. 6. Servera de nygrillade köttbitarna med paprika, het tomatsås och pasta, ris eller nudlar.
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32