Loading...
Buffé 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24 AV TONY WALLIN FOTO: PEPE NILSSON es
t for 4U personer Visst är det kul med stora kalas. Men att laga mat för 30-40 personer är minsann inte så lätt. Här får du tips på en klassisk anrättning med ny smak som ganska enkelt kan lagas i hemmaköket till många. FÖRST NÅGRA TIPS Receptet bredvid är en variant på tjälknöl, men köttet behöver absolut inte vara frys t först. Färskt kött av nöt eller vilt passar bra. Stekar på 2-3 kg är att föredra. Genom att lägga det färdigstekta köttet i en lag ges det en extra smak. Här får du tips på tre olika inläggningslagar; den med soja ger mest karaktär, den med enbär och timjan passar bra till viltkött medan öllagen är den mest neutrala - välj en ölsor t med låg beska. Har du t ex tre stekar så kan du givetvis lägga dem i tre olika lagar så får gästerna välja själva. Det färdiga köttet har bra hållbarhet så länge det är helt. Skär upp det i tunna skivor - helst med maskin - så nära serveringstillfället som möjligt.
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32