Buffé 1
SNABB SMÖRDEGSPIZZA MED SVAMP 4 PERSONER / 30 MIN
INGREDIENSER 1 rulle kyld smördeg, ca 250 g 125 g mascarpone 2 dl riven lagrad ost, t ex Västerbottensost eller prästost 250 g champinjoner salt, svartpeppar Topping 1 ask smörgåskrasse ca ½ dl tryffelmajonnäs 1–2 krm chiliflakes GÖR SÅ HÄR 1. Sätt ugnen på 225°C. Rulla ut smördegen på en bakpappersklädd plåt och nagga botten. Bred ut mascarponen. Spara 1–2 centimeter runt kanterna. Strö över osten. 2. Ansa champinjonerna och skiva dem tunt. Fördela på pizzan. Krydda med 2 krm salt. Grädda i mitten av ugnen ca 15 minuter tills pizzan fått färg och kanterna har puffat upp. 3. Topping: Klipp krassen över pizzan och toppa med chiliflakes, peppar och tryffelmajonnäs. 20 BUFFÉ #8/2018