Loading...
Buffé OKTOBER – TREND/SMAK/DESTINATION
Buffé SMAKA PÅ PERU
PERU LOMO SALTADO – SÖTSYRLIG OXFILÉGRYTA 4 PERSO
NER / 30 MIN INGREDIENSER 500 g oxfilé ¾ dl vitvinsvinäger 4 msk japansk soja 3 msk ostronsås 1 rödlök 1 tomat 1 finskuren salladslök 2 finhackade vitlöksklyftor 1 msk hackad koriander rapsolja salt, svartpeppar pommes frites och kokt ris till servering GÖR SÅ HÄR 1. Skär oxfilén i ca 1–2 cm tjocka strimlor. Krydda med 2 krm salt och ½ tsk peppar. Rör ihop vinäger, soja och ostronsås. Skala och skiva löken. Dela och kärna ur tomaten. Skär i tunna klyftor. 2. Värm 2 msk olja i en stekpanna. Stek köttet på hög värme ca 2 minuter. Lyft upp och lägg åt sidan. Fräs rödlök, salladslök och vitlök i 1 msk olja ca ½ minut. Tillsätt köttet och såsen och fräs ytterligare ½ minut. Rör ner tomaterna och koriander. Ta från värmen och smaka ev av med salt och peppar. 3. Lägg köttet på pommes fritesen och toppa gärna med extra koriander. Servera med kokt ris. 15 BUFFÉ #10/2020 F L E R E R C E P T H I T T A R D U P Å B U F F E . S E
Buffé BRÖD PÅ FRANSKA
Buffé BUFFÉ 25 ÅR
Buffé KIMCHI MED MERA
Buffé Har du hört talas om bulgogi?
Buffé ICAs EGNA SIDOR
Buffé SOFIAS SPANING