Loading...
Buffé OKTOBER – TREND/SMAK/DESTINATION
Buffé SMAKA PÅ PERU
Buffé BRÖD PÅ FRANSKA
Buffé BUFFÉ 25 ÅR
Buffé KIMCHI MED MERA
SYDKOREA TIPS! Det går även bra att skippa pinjen
ötterna och toppa med extra rostade sesamfrön. YUKHOE – KOREANSK RÅBIFF 4–6 PERSONER / ÖVER 60 MIN INGREDIENSER 400 g lövbiff ½ nashipäron eller hårt anjoupäron 4 små äggulor 3 msk rostade pinjenötter bladpersilja till garnering Marinad 2 ½ msk japansk soja 2 tsk strösocker 1 msk sesamolja 1 stor riven vitlöksklyfta 1 finhackad salladslök 1 msk rostade sesamfrön nymalen svartpeppar GÖR SÅ HÄR 1. Lägg köttet i frysen 1 timme. Blanda alla ingredienser till marinaden. Strimla päronet fint. 2. Ta ut köttet ur frysen och skär i så tunna strimlor som möjligt. Skär även tvärs över strimlorna några gånger. Lägg köttet i en bunke och blanda med marinaden. 3. Lägg päron i botten på 4 tallrikar, lägg på det marinerade köttet och en äggula i mitten på varje tallrik. Strö över pinjenötter och persilja. Servera gärna med hjärtsallad. 31 BUFFÉ #10/2020
Buffé Har du hört talas om bulgogi?
Buffé ICAs EGNA SIDOR
Buffé SOFIAS SPANING