Buffé OKTOBER – TREND/SMAK/DESTINATION
Buffé SMAKA PÅ PERU
Buffé BRÖD PÅ FRANSKA
Buffé BUFFÉ 25 ÅR BUFFÉ 25 ÅR Recept på bön- och m
ajsburgare hittar du på buffe.se 2020 fyller Buffé 25 år! Vi blickar bakåt i arkivet och plockar fram favoritrecept som förtjänar en ny stund i rampljuset. Vill du nominera ett gammalt Bufférecept du tycker extra mycket om? Skicka in det till buffe@studiobon.com. VI MINNS . . . ... 2015 som grönkålens guldålder. Det måste det ha varit eftersom Beyoncé gillar det så mycket att hon till och med köper en tröja som det står kale på. Efter det var det grönkål på, och i, allt. Årets julklapp är en robotdammsugare, men matentusiaster hävdar att det borde varit en sous vide – för att tillaga inplastad mat är värsta häftiga grejen. Världen enas om att göra en insats för klimatet och försöka hålla den globala medeltemperaturen nere, så när receptet på en bön- och majsburgare med extra allt dyker upp i Buffé känns det genast görbart. 25 BUFFÉ #10/2020 Tillbaka till: 2015 TEXT MARIE BIRDE RECEPT BUFFÉ #02 2015 STYLING LINDA LUNDGREN FOTO ROLAND PERSSON
Buffé KIMCHI MED MERA
Buffé Har du hört talas om bulgogi?
Buffé ICAs EGNA SIDOR
Buffé SOFIAS SPANING