ANNONS BUFFÉ I SAMARBETE MED Vilken kladdkaka! Ta
höstlovsbaket till nya höjder! Gör en oemotståndligt krämig kladdkaka med smak av mild mjölkchoklad och fruktiga godisbilar, dessutom toppad med härligt chokladfluff. KLADDKAKA MED PLOPP AHLGRENS BILAR 12 BITAR / ÖVER 60 MIN INGREDIENSER 1 Plopp Ahlgrens bilar 75 g 150 g smör 3 ägg 2 ½ dl strösocker 2 dl vetemjöl 1 dl kakao 1 ½ msk vaniljsocker 2 krm salt Chokladfluff 2 Plopp Ahlgrens bilar à 75 g 4 dl vispgrädde GÖR SÅ HÄR 1. Sätt ugnen på 175 °C. Hacka Plopp Ahlgrens bilar. Smält smöret. Rör ihop ägg och socker i en skål. Blanda de torra ingredienserna i en skål. Rör först ner smöret i äggblandningen och sedan de torra ingredienserna och den hackade chokladen. 2. Häll i en smord och mjölad form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. Grädda i mitten av ugnen 17–20 minuter. Kakan är klar när den är torr på ytan. Låt svalna. 3. Chokladfluff: Hacka Plopp Ahlgrens bilar. Värm upp grädden (koka ej). Ta från värmen och rör ner chokladen. Häll i en bunke och låt svalna helt i kylen, gärna över natten. Vispa fluffig med elvisp. 4. Toppa kladdkakan med fluffet och gärna smält Plopp Ahlgrens bilar. Visst kittlar det i sockertanden när Plopp samåker med Ahlgrens bilar?
Buffé OKTOBER – TREND/SMAK/DESTINATION
Buffé SMAKA PÅ PERU
Buffé BRÖD PÅ FRANSKA
Buffé BUFFÉ 25 ÅR
Buffé KIMCHI MED MERA
Buffé Har du hört talas om bulgogi?
Buffé ICAs EGNA SIDOR
Buffé SOFIAS SPANING