Loading...
Buffé OKTOBER – TREND/SMAK/DESTINATION
Buffé SMAKA PÅ PERU
Buffé BRÖD PÅ FRANSKA
Buffé BUFFÉ 25 ÅR
Buffé KIMCHI MED MERA
TIPS! Gör en variant av kimchi jjigae utan sidflä
sk: uteslut fläsket och dubbla mängden tofu och sesamolja. KIMCHI JJIGAE – KIMCHIGRYTA MED FLÄSK 4–6 PERSONER / 45 MIN INGREDIENSER 1 gul lök 350 g sidfläsk 250 g fast tofu 8 dl kimchi 1 liter vatten 2 msk misopaste 1 msk gochujang eller 2 tsk sriracha + 1 tsk misopaste 1 msk strösocker 1 msk sesamolja 2 tunt skivade salladslökar salt, neutral rapsolja kokt ris till servering 28 BUFFÉ #10/2020 GÖR SÅ HÄR 1. Skala och skiva löken tunt. Skär sidfläsket i 2–3 cm tjocka skivor. Skär tofun i tärningar. Fräs löken hastigt i en stekpanna med 1 msk olja på hög värme utan att den tar färg. Tillsätt fläsket och låt fräsa någon minut. Rör ner kimchin och fräs ytterligare några minuter. 2. Häll på vatten. Tillsätt miso, gochujang och socker. Koka på medelvärme 15 minuter. 3. Tillsätt tofun. Låt koka 10 minuter och smaka av med salt. 4. Droppa över sesamoljan, rör runt försiktigt och strö över salladslöken. Toppa gärna med sesamfrön. Servera med ris.
Buffé Har du hört talas om bulgogi?
Buffé ICAs EGNA SIDOR
Buffé SOFIAS SPANING