Loading...
Buffé 1
Buffé FEBRUARI Trenden, råvaran och matkulturen at
t utforska just nu.
Buffé NÄR CYPERN KOM TILL NORRLAND Hur smakar norr
ländsk grillost? Buffé reste till Västerbotten
UPPTÄCK MED BUFFÉ TACOS MED FRITERAD GRILLOST OCH
GRÖN SALSA 4 PERSONER / 45 MIN INGREDIENSER 400 g grillost eller halloumi 3 dl vetemjöl 3 uppvispade ägg 4 dl panko ca 1 liter neutral olja till fritering små tortillabröd, gräddfil och sriracha till servering Grön salsa 1 liten gurka 2 avokador 1 jalapeño 4 salladslökar 1 msk finrivet limeskal 2 msk färskpressad limejuice 1 kruka hackad koriander 4 krm salt 2 msk olivolja GÖR SÅ HÄR 1. Grön salsa: Dela och kärna ur gurka och avokado. Skär i små tärningar. Skiva jalapeñon tunt. Strimla salladslöken. Blanda alla ingredienser till salsan. TIPS! Istället för att fritera: Stek grillosten i rikligt med olja. 2. Skär grillosten i ca ½ cm tjocka skivor och dela längsmed. Torka torra med hushållspapper. Vänd först i mjöl sedan ägg och sist panko. 3. Värm oljan till 170–180 °C i en stor kastrull. Fritera grillosten i omgångar och låt rinna av på hushållspapper. 4. Värm bröden och servera med grillosten, salsan, gräddfil och sriracha. 17 BUFFÉ #02/2021
Buffé DIPPA LOSS Till fredagssnackset, grönsakssta
varna eller lunchsalladen. Här är rörorna vi inte får no
Buffé MATSKOLA Dags att baka tigerkaka! Vi visar s
teg för steg hur du bakar barnens stora fi kafavorit.
Buffé MIDDAGSPREPP FÖR HELA FAMILJEN Vällagad mat
för alla! Vi hjälper dig att lägga vardagspusslet med hj
Buffé ENKELT OCH ELEGANT Det enklaste sättet att g
öra vårvinterns middagar till något extra? Med snabba de
Buffé MATNYTTIGT Kocken och kokboksförfattaren Fri
da Ronge bjuder på recepten som gör det enkelt att skaff
Buffé ICAs EGNA SIDOR Världens godaste ost, nyhete
r i fruktdisken och tipsen för hur du tacklar februarifö
Buffé SOFIAS SPANING Ta vara på citrussäsongen och
baka en kokoskaka med apelsinfrosting med guidning av B