Loading...
Buffé 1
Buffé FEBRUARI Trenden, råvaran och matkulturen at
t utforska just nu.
Buffé NÄR CYPERN KOM TILL NORRLAND Hur smakar norr
ländsk grillost? Buffé reste till Västerbotten
Buffé DIPPA LOSS Till fredagssnackset, grönsakssta
varna eller lunchsalladen. Här är rörorna vi inte får no RÖROR Dags för snacks! Sätt smak på februari med tre gudomligt goda röror som gör det svårt att motstå impulsen att dubbeldippa. SERVERINGSFÖRSLAG! Ät rörorna tillsammans med krispiga grönsaker, en bit bröd, till en sallad, i din lunchwrap eller med nachochips. Varm majs- och cheddardipp med jalapeño. KRONÄRTSKOCKSRÖRA MED FETAOST 4 PERSONER / 15 MIN INGREDIENSER 1 burk inlagda kronärtskockor i olja ca 300 g 150 g fetaost 2 dl matyoghurt (10 %) eller crème fraiche 1 riven vitlöksklyfta 2 msk hackad mynta eller persilja salt, svartpeppar GÖR SÅ HÄR 1. Häll av och låt kronärtskockorna rinna av på hushållspapper. Hacka grovt och lägg i en skål. 2. Smula ner fetaosten och blanda med övriga ingredienser. Smaka av med salt och peppar. TIPS! Spara oljan från kronärtskockorna och använd i till exempel en salladsdressing. Kronärtskocksröra med fetaost. 22 BUFFÉ #02/2021 Dippa loss RECEPT SOFIA NILSSON STYLING LINDA BERLIN FOTO LENNART WEIBULL
Buffé MATSKOLA Dags att baka tigerkaka! Vi visar s
teg för steg hur du bakar barnens stora fi kafavorit.
Buffé MIDDAGSPREPP FÖR HELA FAMILJEN Vällagad mat
för alla! Vi hjälper dig att lägga vardagspusslet med hj
Buffé ENKELT OCH ELEGANT Det enklaste sättet att g
öra vårvinterns middagar till något extra? Med snabba de
Buffé MATNYTTIGT Kocken och kokboksförfattaren Fri
da Ronge bjuder på recepten som gör det enkelt att skaff
Buffé ICAs EGNA SIDOR Världens godaste ost, nyhete
r i fruktdisken och tipsen för hur du tacklar februarifö
Buffé SOFIAS SPANING Ta vara på citrussäsongen och
baka en kokoskaka med apelsinfrosting med guidning av B