Buffé 1
INNEHÅLL 25 MATSKOLA Dags att baka tigerkaka! Vi
visar steg för steg hur du bakar barnens stora fi kafavorit. 7 FEBRUARI Trenden, råvaran och matkulturen att utforska just nu. 27 MIDDAGSPREPP FÖR HELA FAMILJEN Vällagad mat för alla! Vi hjälper dig att lägga vardagspusslet med hjälp av Söndagspreppen. 13 NÄR CYPERN KOM TILL NORRLAND Hur smakar norrländsk grillost? Buffé reste till Västerbotten för att hitta svaret. 35 MATNYTTIGT Kocken och kokboksförfattaren Frida Ronge bjuder på recepten som gör det enkelt att skaffa sig lite nyttigare matvanor: denna gång en grön och vitaminrik smoothie. 22 DIPPA LOSS Till fredagssnackset, grönsaksstavarna eller lunchsalladen. Här är rörorna vi inte får nog av just nu! 36 ICAs EGNA SIDOR Världens godaste ost, nyheter i fruktdisken och tipsen för hur du tacklar februariförkylningen. 3 BUFFÉ #02/2021 39 SOFIAS SPANING Ta vara på citrussäsongen och baka en kokoskaka med apelsinfrosting med guidning av Buffés matkreatör. På buffe.se hittar du ännu mer inspiration och kan bläddra i tidigare nummer av Buffé. Du som inte vill ha tidningen i tryckt form kan säga upp din prenumeration på buffe.se med Bank-ID. 32 ENKELT OCH ELEGANT Det enklaste sättet att göra vårvinterns middagar till något extra? Med snabba desserter i glas förstås! Upptäck säsongens sötaste höjdpunkter här. BUFFÉ Bara våra bästa stammisar (som handlar för mer än 1 500 poänggrundande kronor/månad) får Buffé – inspiration och matlust för vardag och fest. Ansvarig utgivare Anders Svensson Konceptansvarig Maria Martinsson ICA Media icamedia.se ICA-kort 033-47 47 90 ICA Kundservice 020-83 33 33 Helgfri mån–fre, kl 8–15 Redaktionen tar gärna emot frågor och kommentarer kring innehållet i tidningen. Frågor kring adressändring, utebliven tidning eller uppsägning av prenumeration hänvisas till ICA Kundservice. Bufféredaktionen på Studio Bon Ringvägen 123, 116 61 Stockholm Epost buffe@studiobon.com Redaktionschef Johan Lindberg Ansvarig redaktör Agnes Regell Redaktör Liv Bossuyt Receptansvarig & matkreatör Sofi a Nilsson Senior art director Josephine Johansson Kundansvarig Krister Ragnarsson Produktion Studio Bon Repro Turbin Tryck Eversfrank, Meldorf
Buffé FEBRUARI Trenden, råvaran och matkulturen at
t utforska just nu.
Buffé NÄR CYPERN KOM TILL NORRLAND Hur smakar norr
ländsk grillost? Buffé reste till Västerbotten
Buffé DIPPA LOSS Till fredagssnackset, grönsakssta
varna eller lunchsalladen. Här är rörorna vi inte får no
Buffé MATSKOLA Dags att baka tigerkaka! Vi visar s
teg för steg hur du bakar barnens stora fi kafavorit.
Buffé MIDDAGSPREPP FÖR HELA FAMILJEN Vällagad mat
för alla! Vi hjälper dig att lägga vardagspusslet med hj
Buffé ENKELT OCH ELEGANT Det enklaste sättet att g
öra vårvinterns middagar till något extra? Med snabba de
Buffé MATNYTTIGT Kocken och kokboksförfattaren Fri
da Ronge bjuder på recepten som gör det enkelt att skaff
Buffé ICAs EGNA SIDOR Världens godaste ost, nyhete
r i fruktdisken och tipsen för hur du tacklar februarifö
Buffé SOFIAS SPANING Ta vara på citrussäsongen och
baka en kokoskaka med apelsinfrosting med guidning av B