Buffé 1
Buffé ROTFRUKTSPYTT Pytt är en perfekt resträtt at
t laga av det du har hemma.
Buffé KLADDKAKA Minimera elförbrukningen, baka kla
ddkakan utan ugn!
ANNONS BUFFÉ I SAMARBETE MED SINNE FÖR SMAK Våren
s godaste korvar görs av Korvmakarna på Scan. Gunilla Böök, produktutvecklare och smakexpert, berättar mer. Vad innebär Scans koncept Korvmakarna? – Hantverket och kärleken till råvaror definierar alla Scans korvar, men i sortimentet Korvmakarna lägger vi lite extra krut på just hantverket. Vi är många korvmakare som har lång erfarenhet av korvtillverkning, och i kombination med min smakexpertis skapar vi korvar utöver det vanliga, gällande såväl kvalitet som råvara och smak. Varför väljer Scan alltid svenskt kött? – Dels för att svensk köttproduktion arbetar med en djuromsorg i världsklass, dels för att svenska råvaror ger fler jobb i Sverige och ett välmående landskap med en bra biologisk mångfald. I oroliga tider som dessa är det dessutom extra viktigt att värna om en stabil inhemsk matproduktion. Berätta om Scans nya Merguezkorv! – Merguez är en lamm- och nötkorv med ursprung i Nordafrika, ofta smaksatt med harissa – en blandning av kryddor som chili, kanel, kardemumma, paprika och vitlök. Smaken är mustig med en balanserad hetta, vilket gör att korven passar lika bra att äta som den är tillsammans med dina favorittillbehör, som i en gryta. Recept på Gunilla Bööks potatissallad med sparris och merguez hittar du på buffe.se GUNILLA BÖÖK BOR: Utanför Kisa, Östergötland GÖR: Produktutvecklare och smakexpert på Scan 24 BUFFÉ #04/2023
Buffé MOROTSLIMPA Du sparar många kronor på att ba
ka eget bröd, här i en härlig morotsversion!