Buffé 1
Buffé ROTFRUKTSPYTT Pytt är en perfekt resträtt at
t laga av det du har hemma.
Buffé KLADDKAKA Minimera elförbrukningen, baka kla
ddkakan utan ugn!
Buffé MOROTSLIMPA Du sparar många kronor på att ba
ka eget bröd, här i en härlig morotsversion!
ICAs EGNA SIDOR N JOHAN HADZIC BOR: Nyhem, Halmst
ad GÖR: Fabrikschef på Östras Bröd FAVORITMACKA: Östras Hembakat med smör och ost nya favoritbröd! Nu lanserar ICA och Östras Bröd fem goda och prisvärda nyheter. Från vallmotoast till lantbröd, vilken blir din nya favorit? ÖSTER OM ÅN Nissan i Halmstad grundades Östras Bröd år 1899 som en liten, lokal bageriförening med målet att förse sina medlemmar med förmånligt och kvalitativt bröd. Idag är de cirka 200 anställda och deras bröd finns i hela Sverige. Vi har pratat med Johan Hadzic, fabrikschef på Östras Bröd. Berätta om ert bröd! – Vi har tillverkat bröd på exakt samma sätt i snart 124 år och många av de brödsorter vi har idag har hängt med sedan Östras start. Vår viktigaste ingrediens är den egentillverkade skållningen. Skållning innebär att mjöl skållas med hett vatten, som i sin tur blandas med fördeg och sedan jäser innan den blandas med övriga komponenter. Det är här brödets framtida smak börjar växa fram. Vad är unikt med er produktion? – Det som kännetecknar vår tillverkning är den långa processtiden där våra ingredienser får ligga länge och väl för att slutligen kunna bilda ett färdigt bröd. Allt bröd är stenugnsbakat i ca 290–320 grader beroende på vilket bröd som bakas. Kvalitet, hantverk och tradition är våra tre kärnvärden som skapar Sveriges gladaste surdeg! Nytt sänkt pris! Nu jobbar vi vidare med att sänka priserna i form av en satsning på nya, bättre ordinarie priser. Leta efter pilen i din butik för att upptäcka vilka varor som har fått ett nytt, sänkt pris. Denna satsning tillsammans med varje veckas stammis- och kampanjpriser gör att det är ännu lättare att handla prisvärt – bara följ pilen! 37 BUFFÉ #04/2023 Vi på ICA tycker det är viktigt att erbjuda alla våra kunder goda, svenska kvalitetsbröd, oavsett plånbok. Det är möjligt bland annat genom vårt samarbete med Östras Bröd! R Foto Maja Karlström I C A s E A G S I D O