Buffé 1
Buffé ROTFRUKTSPYTT Pytt är en perfekt resträtt at
t laga av det du har hemma.
Buffé KLADDKAKA Minimera elförbrukningen, baka kla
ddkakan utan ugn!
Buffé MOROTSLIMPA Du sparar många kronor på att ba
ka eget bröd, här i en härlig morotsversion!
RÅVARA I FOKUS Släng inte blasten! Morotsblast ka
n användas i en smakrik pesto tillsammans med valfri ost och nötter eller frön, recept hittar du på buffe.se PASTA SOFFRITTO 4 PERSONER / 45 MIN INGREDIENSER 2 stora gula lökar 3 vitlöksklyftor 3 stora morötter ca 350 g 4 stora selleristjälkar ½ dl olivolja 2 msk tomatpuré 2 msk vinäger eller citronjuice 400 g pasta t ex linguine 1 kruka persilja finriven parmesan salt, svartpeppar GÖR SÅ HÄR 1. Skala lök, vitlök och morot. Hacka lök, vitlök, morot och selleri fint. Stek i oljan på medelvärme 15 minuter. Tillsätt tomatpuré och vinäger och stek ytterligare 10 minuter. Smaka av med salt och peppar. 2. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Häll av och spar 2 dl pastavatten. 3. Tillsätt pastan och 1–2 dl pastavatten i stekpannan och låt koka ihop lite. Smaka av med salt och peppar. Toppa med hackad persilja och parmesan. 31 BUFFÉ #04/2023