Loading...
Buffé Äppelglögg med konjak
Buffé SAFFRANSSCONES Scones = billig frukostlyx! S
maksätt med saffran för den rätta julkänslan.
Buffé GRAVAD LAX Det kräver lite framförhållning m
en är väl värt mödan – grava egen lax i jul.
Buffé Matjessilltallrik med pepparrot
Buffé CARBONARA Trött på julskinkan efter jul? Anv
änd den i en krämig carbonara!
JULBORD LAXSASHIMI MED CITRUS, KAPRIS OCH PEPPARR
OT 4–6 PERSONER / 45 MIN INGREDIENSER 300 g fröya- eller salmalax 4 citrusfrukter t ex grapefrukt, apelsin och citron 2 msk kapris 2 msk finriven pepparrot 3 msk finskuren gräslök Dressing ¾ dl färskpressad citrusjuice 2 msk japansk soja 1 tsk flytande honung GÖR SÅ HÄR 1. Rör ihop alla ingred ienser till dressingen. Skiva laxen tunt och lägg på ett fat. Skala citrusfrukterna med kniv och skär ut filéer. Lägg på laxen. 2. Toppa med kapris, pepparrot och gräslök. Ringla över dressingen. VEGETARISKT Skippa laxen och använd skivad avokado istället. 21 BUFFÉ #11/2023