Loading...
Buffé Sida 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12 Nyårsmeny med fisk En rustik förrätt
med mycket smak av skinka och svamp som får friskt komplement av fikon och färskost inleder. Lyxigt smakrik blir varmrätten med hälleflundra som ackompanjeras av rostade grönsaker och en fyllig hummersås. Len, vit chokladmousse avrundar menyn på ett fint sätt. BRUSCHETTÄ MED SVAMP OCH SERRANOSKINKA FÖR 4 PERSONER 150 g trattkantareller eller 8 champinjoner eller hälften av var smör att steka i 2-4 färska fikon ca 1 msk brun farin salt, peppar 4 skivor formfranska 8 skivor serrano- eller parmaskinka 4 msk färskost rucolasallad GÖR SÅ HÄR: 1. Sätt ugnen på 250°C, »grilk 2. Stek svampen i smör. Salta och peppra. 3. Skär fikonen i klyftor/halvor. Strö farin på snittytan och sätt in i ugnen några sekunder. 4. Grilla bröden på båda sidor i ugnen, eller smörstek dem. Bre färskosten på bröden. Lägg på skinka och svamp. Gamera med fikon och rucolasallad. Såstips! Koka ihop 1 dl balsamvinäger med 1112 msk mörk sirap i 5-10 minuter. Det blir en sötsyrlig koncentrerad sås som ger ytterligare spännande smak till bruschettan.
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40