Loading...
Buffé Sida 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13 MUSTIG SOPPA PÅ SPETT Köttsoppa blir
fast food när man väljer mör entrecöte och grillar köttet i bitar. Trä upp köttet på spett eller stek det hastigt i en het panna och strö det över soppan. FÖR 4 PERSONER 4 potatisar 8 dl vatten 1 dl rödvin 4 msk kalvfond 2 rödlökar 4 vitlöksklyftor 1 chorizokorv 1 msk olivolja 1 1/2 tsk mald spiskummin 1 burk kidneybönor, ca 400 g 1 burk hela körsbärstomater eller vanliga tomater på burk 1/2 kruka färsk koriander 2 skivor entrecöte, ca 200 g 1 msk olja 1/2 tsk salt 1 krm grovkrossad peppar TILLBEHÖR : 3 msk majonnäs 1/2 tsk sambal oelek GÖR SÅ HÄR: 1. Skala och klyfta potatisen. Koka den ca 10 minuter i vatten, vin och kalvfond i en stor gryta. 2. Skala och klyfta under tiden löken och vitlöken. Skär korven i skivor. Fräs lök och korv i olja i en stekpanna och krydda med spiskummin. Häll över det i grytan 3. Låt bönorna rinna av och häll i dem tillsammans med tomaterna med sitt spad. Låt allt koka några minuter. Strö över koriander. 4. Skär köttet i små bitar och trä upp det på små spett. Pensla dem med olja och krydda med salt och peppar. Stek eller grilla dem ca 2 minuter på varje sida. 5. Servera soppan med köttspett och en klick majonnäs smaksatt med sambal oelek.
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32