Loading...
Buffé Sida 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16 Vardagsfest med semesterminnen från
Kanada När landslagskocken Mathias Pihlblad i höstas besökte Vancouver Island fick han uppleva indianstammarnas na tu r bejakande livsstil med bl a spjutfiske från kanot och halstring av lax över öppen eld. Väl hemma skapade han recept för Buffés läsare med utgångspunkt från det enkla och naturliga - vardagsfest utan krusiduller. RECEPT MATHIAS PIHLBLAD | FOTO LARS PAULSSON [MAT] & PETER CEDERLING [MILJÖ] | STYLIST TINA HELLBERG CITRON- & M0R0TSSH0T MED ROSTADE MORÖTTER FÖR 4 PERSONER 4 dl hönsbuljong av tärning 3 msk morotspuré (barnmat) 1/2 tsk kummin 1/2-1 tsk habanerosås 1 msk citronjuice 2 msk smör 1 knippe små fina morötter salt, peppar 1/2 knippe gräslök GÖR SÅ HÄR: 1. Koka upp kycklingbuljong med morotspuré och krydda med kummin, habanerosås och citronjuice. 2. Vispa ner hälften av smöret. 3. Skölj morötterna. Stek dem lagom mjuka i smör. Salta och peppra. Garnera med gräslök. För alla? Rätten innehåller varken gluten eller ägg. Om du vill göra rätten mjölkfri, använd olja istället för smör och kontrollera buljongtärningens innehåll,
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32