Buffé Sida 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8 forts E n som forskat länge kring det
- t a är Sinclair Philip , ägare till Sookc Harbou r Hous e som ut - nämnt s till "världen s främsta re - stauran g för lokal t kök". Han s målsättnin g är at t bara servera ekologisk säsongsbaserad ma t so m producerat s inom en radie p å 15 km. N u är förutsättningar - n a ganska goda . Klimate t p å Vancouve r Island ä r extra milt , de t är faktiskt rena regnskoge n so m möte r havet , oc h i trädgår - darn a run t huse t odla s hundratals olika örter , frukter , bär, grönsake r oc h ätliga blommor . Et t ota l salladssorte r växer vilt , vid stranden torka r ma n sjögräs oc h på saltängen tvärs öve r viken vandra r "försakade " får. De t enda han int e lyckats fixa är kaffe, te , choklad oc h apelsin - juice . -E n svensk kro g skulle ha lite svårare att klara detta , åtminston e p å vintern , me n no g vor e de t intressan t som målsättning . Kvalitén har vi ju , tycke r Mathias , so m gärna plocka r lite vildris till sin grön a rulle på lättrök t lax me d sås på svarta vinbär .
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32