Buffé Sida 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21 BACONUNDAD KORV MED POTATIS- OCHÄPPE
LfRAS FÖR 4 PERSONER 4 bratwurst eller liknande korv, ca 400 g 4 skivor bacon 1 - 2 äpplen 1 rödlök 400 g fryst tärnad potatis, eller 600 g färsk att tärna själv 1/2 tsk salvia, torkad 1 dl grovhackad kruspersilja 1 dl matlagningsyoghurt 1 msk söt & stark senap 1 msk dijonsenap olja till stekning salt, nymalen peppar GÖR SÅ HÄR: Buffé 12/2001 I.Sätt ugnen på 175°C. 2. Rulla in korvarna i baconskivorna. Bryn dem runt om i en het stekpanna med lite olja. 3. Låt stå ca 10 minuter i ugnen. 4. Skala, kärna ur och skär äpplena i tärningar, stora som potatisen. Skala och grovhacka löken. 5. Hetta upp 2 msk olja i en stekpanna Stek potatisen tills den fått fin färg, 5-7 minuter. Rör om då och då. 6. Vänd ner äppeltärningar, lök, salvia, persilja och låt fräsa med ett par minuter. Smaksätt med salt och peppar. 7. Rör ihop yoghurt, senap, ca 1 krm salt samt ett par drag med pepparkvarnen. 8. Lägg upp potatisblandning och korv på tallrikar. Servera med senapsyoghurten. Tillagning: 35 minuter Energi: * * Fett: * * Fibrer: * FÖR ALLA ? Baconlinda d kor v me d potatis - oc h äp - pelträ s innehålle r int e glute n elle r ägg . Mjöl k ingår . Lä s fö r säkerhet s skul l korven s innehållsdeklaration !
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40