Loading...
Buffé Sida 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26 DUKNING: Elegant och enkel blir nyår
sdukningen om du använder mycket glas, vitt och rött En löpare i avvikande färg ger bordet en färgklick. Garnera med gröna slingrande murgrönekvistar och eleganta orkidéer. Servetten får en ring av en kvist murgröna. Vit tallrik kommer från Rörstrand, säljs under namnet Swedish Grace och är formgiven av Louise Adelborg. Glastallrik och glas ur serien Clara formgiven av Anne Nilsson. Finns att köpa på Duka butikerna. Vit linneservett säljs under namnet Erik från Kardelen. Röd ljuslykta för värmeljus från Marimekko säljs av Duka. Det röda linnetyget som vi sytt en bordslöpare av säljs av Åhléns under namnet Freja. Den vackra zinkbrickan som drinken står på kommer från Indiska. Det långa fatet som fikonen serveras på säljs som en ljusbricka och kommer från Hemtex serie Living. Dukat för nytt år Kraven på nyårsaftonens middag är många och höga. Menyn fram till det magiska tolvslaget ska vara riktigt lyxig. Det ska vara mat som går att förbereda så att kvällen blir njutbar även för värd eller värdinna. Och så ska det vara mat som räcker ända fram till tolvslaget. Den här menyn tar hänsyn till allt det. Vi börjar med en lyxig skaldjurstallrik, fortsätter med oxfilé med goda tillbehör och avslutar med en len passionsparfait. Men börja med en drink och lite snacks när gästerna kommer. AV BITTE E:SON FORSBERG DRYCKESTIPS JAN SAMUELSON FOTO ANDERS NORSELL
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40