Buffé Sida 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27 JACKROSE TILL 1 GLAS. GÖR SÅ HÄR: Sk
aka samman 1/2 dl gin, 3 stänk grenadine och is. Häll upp i höga glas eller i martiniglas. FIKONGOTT för 6 personer 6 färska fikon 6 skivor parmaskinka tandpetare GÖR SÅ HÄR: 1. Halvera eller kvarta fikonen. Skär skinkskivorna i mindre bitar 2. Sätt samman fikon och skinka med hjälp av en tandpetare och servera. BRIE- OCH TO MATTARTA TILL DRINKEN FÖR 8-1 0 PERSONER (SOM SNACKS) 1 kyld rektangulär smördegsplatta (450 g) ca 400 g körsbärstomater, 1-2 askar, gärna i olika färger 200 g brieost i skivor 1 kruka färsk basilika 1 dl gröna oliver 1-2 krm grovmalen svartpeppar 1 ägg till pensling Dryckestips! Förrät t Chapel Hill Chardonnay, Ungern (nr 7649, 59 kr) - utmärk t friskt, rent och bra bubbel (mousserande torr t vitt vin) till sensationellt pris. Alt 2000 Chablis, J. Drouhin (nr 5765, 94 kr) . Alt 1999 Petft Chablis Domaine Sainte Claire (nr 5588, 99 kr) Varmrätt 1999 Nederburg Cabernet Sauvignon/Merlot, Sydafrika (nr 22092, 69 kr). Alt 1999 Mont Gras Merlot, Chile (nr 6516, 89 kr) . Alt 1999 Rivola, Castilla-Leön, Spanien (nr 12664, 99 kr ) - Dessert Asti Martini, Italien (nr 7706, 70 kr/magnum 129 kr), sött mousserande . 2000 Late Harvest Orange Muscat and Flora, Australien (nr 16420, 89 kr/i/2-but), sött vitt vin. GÖR SÅ HÄR: 1. Sätt ugnen på 225°C. Vik upp en kant runt om den kavlade smördegen. Tryck till kanten med en gaffel. Nagga bottnen med en gaffel. 2. Halvera eller kvarta tomaterna. Finhacka basilikan och halvera oliverna. Blanda samman tomater, oliver och basilika. 3. Pensla bottnen med ett uppvispat ägg och grädda i ugnens mitt ca 15 minuter eller tills den har fått fin gyllenbrun färg. 4. Ta ut. Fördela tomatblandningen över bottenplattan. Lägg på brieskivor och ställ in i ugnen igen. 5. Grädda tills osten smält något. Garnera med färsk basilika och servera. Om du vill kan du i förväg skära snibbar. FÖR ALLA? Brie- och tomattårta till drinken innehåller gluten, mjölk och ägg. Fikongott innehåller inte gluten, mjölk eller ägg. Jack Rose innehåller inte gluten, mjölk eller ägg.
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40