Buffé 1
Meny 2015 ÖVERRASKA MED Glöm tjusig dukning och k
lassisk meny. På Sofia Nilssons nyårsfest sitter gästerna på golvet. Frasiga snittar på friterat rispapper följs av en skönt plockig rätt med japanskt stuk. Och med en sprakande glassbomb som dessert behövs inga andra fyrverkerier. Recept Sofi a Nilsson Foto Lina Eidenberg Styling Camilla Perez, Maria Flodström japanskt TARTAR PÅ SALMALAX ELLER PILGRIMSMUSSLA FÖR 6–8 PERSONER 400 g rå lax, gärna finest sesamolja japansk soja riven färsk ingefära äpple salladslök rostade sesamfrön ev groddar? friterat rispapper GÖR SÅ HÄR: 1. Skala och kärna ut äpplet. Skär äpple och lax i små tärningar. Blanda med soja, sesamolja, ingefära(salt och peppar?). Lägg upp tartaren på friterat rispapper och strö över salladslök och sesamfrö. 22 B U F F É 4 • 201 4 Välkommen på nyårskalas hemma hos mig, säger Buff és kock Sofi a Nilsson. Fira nya året