Loading...
Buffé 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20 BARBAKELSE FÖR 4 PERSONER 2 dl färsk
a bär, t e x hallon och blåbär 2 dl vispgrädde 1 tsk vaniljsocker 12 chokladflarn, t e x toscapagar GÖR SÅ HÄR: 1. Skölj och rensa bären. 2. Vispa grädden med vaniljsockret. 3. Varva tre chokladflarn med bär och grädde till varje bakelse. BARCOUPE FÖR 4 PERSONER 2 dl färska bär, t e x hallon , blåbär och jordgubba r Sommarens goda bär Solmogna jordgubbar, blåbär och hallon. Då behöver man inte krångla till det i onödan. Stefans enkla kan inte heller bli mycket enklare. 1 dl vispad grädde 1 dl marsansås, gärna färdig GÖR SÅ HÄR: 1. Skölj och rensa bären. 2. Blanda vispgrädde och marsansås. 3. Fyll fyra coupeglas eller liknande med såsen. Lägg bären ovanpå. BLÅBÄRSPAJ FÖR 4 PERSONER 1 liter blåbär Frostad kant: Gnid citronsaft £' ^'^ r run t asef ' mm tjockt. dryg t 1 dl socke r 2 msk vetemjö l SMULDEG: 100 g smör 1/2 dl socker 2 dl vetemjö l GÖR SÅ HÄR: 1. Värm ugnen till 200°. 2. Skölj och rensa bären. Blanda dem med socker och mjöl. 3. Smält smöret till smuldegen. Rör ner socker och mjöl. Rör tills det blivit en deg. Låt svalna något. 4. Bottna en pajform med blåbären. Smula över degen. 5. Grädda pajen 15-20 minuter i ugnen. Servera med marsansås, vispad grädde eller glass. et t runt glaskanten. sockerlager som är 3-4 AV TON Y WALLI N RECEPT : STEFAN TORSTENSSO N FOT O : PEP E NILSSO N
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32