Buffé 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6 Fortsättning från föregående sida S Ö
MMARS ALL/AD FÖ R 4 PERSONE R 1 burk kronärtskockshj ärtan eller -bottnar 1 burk palmhjärtan (hearts of palm) 1 rödlök 1 msk vinäger 2 msk olja salt, peppar GÖ R SÅ HÄR : 1. Skala och skär rödlöken i tunna strimlor. 2. Öppna burkarna och låt dem rinna av. Skär innehållet i mindre bitar. Blanda i skål eller på tallrik tillsammans med löken. 3. Blanda vinäger, olja, salt och peppar, gärna nymald. Häll över och låt det hela stå och dra en stund före servering. Tips! Denna sallad går lika bra att göra på haricots verts, majs eller röda bönor. SKINICA MED TONFISKSÅS I Italien seneras den kalla tonfisksäscn med tunna skivor kalvstek. Vi skär burkskinkan i tunna skivor och serverar med sås, kapris och nvkokt potatis. FÖ R 4 PERSONE R 1 burk skinka 1 burk tonfisk i olja 2-3 msk majonnäs 1 msk citronsaft V2-I dl hönsbuljong (av tärning) salt, svartpeppar TIL L SERVERING : kapris och kokt potatis GÖ R SÅ HÄR : 1. Gaffelmosa tonfisken med majonnäs och citronsaft. Späd med buljongen till krämig såskonsistens. Smaka av med salt och nymald svartpeppar. 2. Skär skinkan i tunna skivor. 3. Servera både skinkan och såsen ljummen, helst inte helt kylskåpskall. 4. Nykokt potatis och någon liten kokt primör i form av sockerärter eller morötter passar bra till. Garnera med kapris, på bilden är det hela kaprisfrukter. Somrig sallad, läcker skinka och sötsyrliga frukter bildar en perfekt festmåltid i det gröna. Salladen gör du lika lätt på andra burkgrönsaker. UU P PICNir EITCHIE MED MANGOSÅS Läskande, sött och syrligt. FÖ R 4 PERSONE R 1 burk litchie, eller annan syrlig frukt 1 burk mango, eller t ex aprikoser 4 msk naturell yoghurt GÖ R SÅ HÄR : 1. Öppna och häll av spadet ur bägge burkarna. Kör mangofrukterna i matberedare till slätt mos eller mosa för hand och passera i sil. 2. Häll mangosåsen över litchiefrukterna och servera med en klick voghurt.
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32