Loading...
Buffé Sida 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21 VARM TORTEIXINI - SALjLAD Snabb favo
rit som mättar. Den som vill ha en "vuxnare" smak på rätten hackar ner en sardellfilé eller två i dressingen. FÖ R 4 PERSONE R 600 g tortellini TIL L DRESSINGEN : 2 msk balsamvinäger 2 krm salt % dl olivolja 2 krm timjan nymalen svartpeppar TIL L SALLADEN : 15 cm purjo, ca 50 g 1 liten röd paprika 1 liten grön paprika 3 riktigt mogna tomater 6 kvistar bladpersilja 1 dl grovt riven färsk parmesan eller annan lagrad ost GÖ R SÅ HÄR : 1. Koka tortellinin i lättsaltat vatten enligt instruktionerna på paketet. Låt den rinna av ordentligt. 2. Vispa samman balsamvinäger, salt, smulad timjan, peppar och eventuellt i finhackad sardell. Hacka tomater och paprika grovt. Finstrimla purjon. Grovhacka persiljan. 3. Blanda pastan med grönsaker och dressing. Vänd ner persilja och strö över den rivna osten. i*
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32