Loading...
Buffé Sida 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7 CURRYMUSSIX)R FÖ R 4- PERSONE R 2 kg
blåmusslor, kontrollera att alla skal är slutna 3 schalottenlökar 100 g smör 1 krm curry 2 dl vitt vin ev salt och peppar GÖ R SÅ HÄR : 1. Tvätta och skrapa musslorna ordentligt rena. 2. Skala och finhacka löken. Fräs den tillsammans med musslorna i lite av smöret. Strö över currvn. 3. Häll i vinet och koka under lock tills samtliga musslor öppnat sig. Lyft upp musslorna ur spadet. 4. Koka spadet tills hälften av vätskan återstår. Vispa i resten av smöret och smaksätt med peppar och eventuellt salt. 5. Lägg musslorna på ett stort fat med generösa kanter. Häll över den färdiga såsen. Servera med pommes frites eller baguettc.
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32