Buffé Sida 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4 m sju .9W Av JOSEPHIN E CAR R FOTO :
AGNET A THORSÉ N snickeri som blev hobbykrog Kocken Daniel Markander var trött på storstan. Rötter och hjärta hade han i fiskeläget Hamburgsund. Så när en gammal snickerifabrik var till salu slog han till. På tre somrar har Daniels hobbykrog blivit ett välbesökt och populärt ställe. Lugnet i Hamburgsund känns välbehövligt efter allt ståhej längre ner på Västkusten. Här går livet sin gilla gång. En lätt doft av tång och salt hav sveper över fiskeläget. På morgnarna kommer fiskarna in i med sin fångst, och har man tur finns färsk makrill att köpa. Men man får skynda sig, efter lunch anses nämligen makrillen vara för "gammal" I den här trakten är Daniel Markander, 29 år, uppvuxen. Han påminner inte så lite om sin barndomsmiljö; genuin, okonstlad, men ändå spännande. Kockvrket förde honom till Stockholm, "för det var ändå där möjligheterna fanns". Men trots många år på anrika restaurang Coq Blanc, numera restaurang Videgård, fanns hemlängtan kvar. En gång bohusläning, alltid bohusläning. Fortsättning på sidan 6
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32