Loading...
Buffé 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21 ATT SKALA EN PAPRIKA AV TONY WALLIN
FOTO: PEPE NILSSON Välj gärna paprikor av olika färg. Men de röda är klart lättast att skala. Utan skal blir de mindre "rapiga". Sätt ugnen på 250°, helst övervärme eller "grill". Dela paprikorna och skär bort kärnhusen. Stryk ett tunt lager olja över skalen. Lägg paprikahalvorna med skalsidan upp på en oljad plåt (aluminiumfolie underlättar disken). Låt stå i ugnen tills skalen börjar bubbla sig och bli lite brända. Lägg ner paprikahalvorna i riktigt kallt vatten, helst med isbitar i. Då avstannar "kokningen" och skalen går sedan lättare att dra loss. Använd en liten kniv och dra försiktigt av skalen . Nu märker du nog att de röda paprikorna är de lättaste att skala. Skär sedan paprikorna i cm-breda bitar. KJ^WSSTESON^AR 1VA M.VPHWTFVS SOM R TJFLL PÅ GOTLAND NÄR DE INTEJMJÉÄ: ON KULINARISK RESA, 1
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32