Loading...
Buffé 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6 CITRONKYCKLING FÖR 4 PERSONER 400 g k
ycklingfilé 2 msk smör 1/2 dl vetemjöl 3 d l hönsbuljong av tärning 2 dl vispgrädde 1 dl finhackad dill 1-2 msk citronsaf t 1 ts k sal t 1 krm vitpeppar GÖR SÅ HÄR: 1. Smält smöret i en kastrull. Ta kastrullen från värmen, rör ner mjölet. 2. Späd med buljong och grädde. Låt koka upp. 3. Skär kycklingfiléerna i mindre bitar. Lägg dem i såsen. Låt puttra i ca 15 minuter på svag värme. Rör om då och då. Späd ev med lite mer hönsbuljong. 4. Tillsätt dillen. Smaka av med citronsaft och kryddor. 5. Servera med kokt potatis eller ris och en råkostsallad i sprakande färger.
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32