Loading...
Buffé Sida 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13 GREKISK KYCKLINGSALLAD MED FETA OCH
HONUNGSV1NÄGRETT Den salta osten och det lite söta från honungen är en utmärkt kombination. FÖR 4 PERSONER 4 grillade kycklingfiléer 1 rödlök 1 isbergssalladshuvud 1 romansalladshuvud 200-300 g färsk spenat ca 200 g fetaost 1 dl svarta oliver GÖR SÅ HÄR: 1. Skiva de grillade filéerna i ca 112 cm tjocka bitar. Skala och skiva rödlöken. 2. Gör en bädd på varje talllrik av sallad. Lägg på kycklingbitarna i en solformad båge och toppa med skivad rödlök, smulad fetaost och svarta oliver. 3. Häll över dressing efter smak precis före servering. DRESSING: Blanda 1 dl olivolja med 2 msk balsamvinäger, 112 tsk fransk senap, 112 msk flytande honung, salt och peppar. Smaka av.
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40