Loading...
Buffé Sida 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15 FRUKTSALLAD I GLAS MED VIT CHOKLAD 5
00 g blandad färsk frukt 1 dl vatten 1 dl socker juice från 1 pressad citron (ca 1/2 dl) lite riven vit choklad lite rostade pinjenötter GÖR SÅ HÄR: 1. Värm vatten, socker och pressad citron. Låt svalna. 2. Skär frukten i bitar och fördela i fyra dricksglas. Häll över den syrliga lagen, riven vit choklad och några pinjenötter som rostats i en torr, het panna. HEMGJORD ANANASGLASS 4 mini-ananas 1 ägg 1/2 dl socker 1/2 dl flytande honung 125 g färskost 1 dl vispgrädde GÖR SÅ HÄR: 1. Skär av toppen på ananasen. Gröp ut köttet och mixa. Spar skalen. 2. Vispa ägg och socker riktigt pösigt. Tillsätt honung, rumsvarm ost och ananasköttet. Blanda väl. 3. Vispa och vänd ner grädden. Frys glassen i ananasskalen i minst ett dygn. Dekorera med kokosflingor, citronmelissblad och en skivad jordgubbe. Om man inte får plats med all glass i skalen kan man frysa in resten i en skål och skeda upp en glasskula extra bredvid.
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40