Buffé Sida 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25 BURGARE MED PARONSALLAD FÖR 4 PERSON
ER 600 g nötfärs 2 päron, 300 g 1/4 purjolök, den vita delen 1/2 röd chilifrukt, kärnfäste bortskuret 1/2 kruka färsk koriander 1 krm målen ingefära 10 droppar sesamolja 1 msk risvinäger salt, peppar hoisinsås GÖR SÅ HÄR: 1. Dela päronen, ta bort kärnhuset och skär i fina strimlor. Strimla purjolöken. 2. Finhacka chilifrukt, koriander och blanda med päron, ingefära, sesamolja och risvinäger. Smaksätt med salt och peppar. 3. Forma 4 burgare av färsen och stek dem i en het lätt oljad stekpanna i ca 3 minuter på varje sida. Salta och peppra. 4. Lägg upp köttet på tallrikar. Arrangera päronsalladen vackert bredvid. Servera gärna med hoisinsås och ris. Tillagning: 30-35 minuter Energi: * * Fett: * Fibrer: * FÖR ALLA? Innehåller inte ägg eller mjölk. Gluten kan ev förekomma i hoisinsåsen, men i så fall kan den uteslutas. Använd soja i stället DRYCKESTIPS: Rött vin: 2000 KWV Pinotage, Sydafrika (nr 2029, 68 kr). 2000 Vitiano, Umbrien, Italien (nr 2394, 73 kr). DUKNINGSTIPS: Ett stormönstrat tyg som detta Unikko från Marimekko behöver inte täcka hela bordet Sy en löpare och lägg den tvärs över bordet eller sy bordstabletter. Man behöver inte bry sig om att de ser olika ut det är det som är själva poängen. Porslin Höganäs. Resten privat
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40