Loading...
Buffé Sida 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24 BÖCKLING å la TORSTENSSON FÖ R 4 PER
SONE R 4 böcklingar å ca 100 g 1 dl créme fraiche 2 msk finhackad rödlök 2 msk finskuren gräslök 3 ark mjukt tunnbröd GÖ R SÅ HÄR : 1. Rensa böcklingarna. Dela fiskköttet i mindre bitar. 2. Blanda créme fraiche, lök och gräslök med böcklingen 3. Fördela blandningen på tunnbröden och rulla ihop dem som rulltårtor. 4. Skär tunnbrödrullarna i vardera 4 bitar. Servera som tilltugg till öl. Böckling på två sätt Böckling är namnet på rökt sill/strömming. Här serverar Stefan böcklingen som förrätt. Genom att dubbla receptet för "böckling på klassiskt vis" samt lägga till kokt potatis blir det en bra huvudrätt. Tunnbrödrullarna passar också bra som plockmat. Del 10 BÖCKLING PÅ KLASSISKT VIS FÖ R 4 PERSONE R 4 böcklingar å ca 100 g LÄTTFRÄS T SPENAT : 1 paket fryst bladspenat å250 g \ 1-2 rödlökar, ca 100 g 2 msk smör salt, peppar ev riven musko t ÄGGRÖRA : 6 ägg 4 msk grädde salt, peppar GÖ R SÅ HÄR : 1. Tina spenaten och krama ur vattnet, gör små bollar och krama hårt. Skala och finhacka löken. 2. Fräs löken en kort stund i smör. Tillsätt spenaten under omrörning. Fräs tills den blivit varm. Krydda. 3. Blanda ägg, grädde, salt och peppar. Häll smeten i en rostfri bunke eller liten kastrull. Ställ denna i en kastrull med sjudande vatten (vattenbad). 4. Rör med en visp eller träslev tills äggsmeten är krämig. 5. Lägg upp böcklingen på tallrik och strö ev över grovsalt. Servera med äggröran och spenaten.
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32