Buffé Sida 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7 forts från sid 5 harmonierade med inr
edningen. Valet föll på Pacific Rim. Ett trendigt kök som har sina rötter på Hawaii. Köksmästaren på Felix handplockades givetvis därför från Hawaii. Amerikanskt, asiatiskt, italienskt och franskt i en salig blandning samt mycket frukt och grönt kan man utläsa från menyn. Givetvis är även den designad av Philippe Starck. Liksom porslin, bestick och allt annat också. Ja, till och med toaletterna. En liknande pissoar (en tratt i golvet framför ett panoramafönster från golv till tak) har då jag aldrig upplevt. Även känslan att använda den var mycket speciell med Hong Kongs skyline framför fötterna, etc... Den spännande menyn innehåller inslag från många länder men inget från Kina. - Det skulle inte imponera på dem (98 procent av befolkningen är kinesisk), och i Hong Kong är det viktigt att imponera, säger Bryan. Trots det kan man komma undan hyfsat på Felix, dyraste rätten kostade 280 kronor vid vårt besök. Buff é 8/1997 HUMMERSALLAD^ FÖR 4 PERSONER 25 0 g hummerkött ( 2 stora eller 4 små hunirar) Vi + Vi lime 1 boursin dessertost å 80 g dl matlagningsyoghurt 2 mogna tomater + 2 krm salt 3 msk finhackad rödlök 2 avokador + Vi tsk salt ev 1 msk finhackad koriander 16-2 0 nachips 10 finhackade basilikablad TOMATRELISH: 1 cm färsk ingefara 5 soltorkade tomater i olja 2- 3 cm färsk röd chili 2 mogna tomater GÖR SÅ HÄR: 1. Dela hummerköttet i små bitar. Pressa över saft från 1/2 lime. Blanda. Ställ kallt. 2. Blanda osten med yoghurten till en lagom konsistens. 3. Dela och kärna ur tomaterna. Skär i tärningar. Blanda med lökhacket och 2 krm salt. 4. Dela, kärna ur och mosa avokadorna. Blanda med saften av 1/2 lime, 1/2 tsk salt, ev koriander. 5. Finhacka ingefära, soltorkade tomater och chili. Grovhacka tomaterna. Mixa detta. Lägg upp, servera med nachips. *receptet är förenklat & försvenskat
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32