Buffé 1
Buffé MIDDAGEN ÄR KLAR Stora fat fyllda med ljuvli
ga smaker: här är rätterna att samla nära och kära kring
Buffé VILKEN SOPPA! Både värmande och mättande: 5
goda idéer för soppköket.
Buffé INNAN LÖNING Stora smaker för liten peng – h
är är maten vi mer än gärna lagar veckan före löning.
Buffé BRÖDBAKETS HEMLIGHET Lite saftigare och lite
nyttigare: din guide till bröd bakat med säsongens grön HEMBAKAT BRÖDBAKETS TIPS Servera gärna med färskost och smörgåskrasse. Nyckeln till säsongens bästa bröd finns i grönsaksdisken! Här visar vi hur du bakar saftigare, nyttigare och godare bröd. RECEPT LINA WALLENTINSON STYLING CHARLOTTA NORLÉN FOTO EMMA SHEVTZOFF RÖDBETSKNÄCKE MED APRIKOSER 1 PLÅT / ÖVER 60 MIN INGREDIENSER 1 stor rödbeta ca 100 g 10 torkade aprikoser ca 60 g ½ dl linfrön 30 g 3 dl solroskärnor 180 g ½ dl bovetemjöl 30 g 1 tsk salt 1 msk malda psylliumfröskal 1 dl kokande vatten ½ dl rapsolja GÖR SÅ HÄR 1. Sätt ugnen på 150 °C. Skala och riv rödbetorna fint. Hacka aprikoserna fint. Lägg rödbeta, aprikoser, linfrön, solroskärnor, bovetemjöl, salt och psylliumfröskal i en bunke. Häll över det kokheta vattnet och oljan och rör till en jämn smet. Låt degen stå i 5 minuter så den tjocknar. 2. Kavla ut degen tunt mellan två bakplåtspapper, se till att den når ända ut i kanterna. Lyft över på en plåt och dra bort det översta pappret. Skåra ev till rutor med en degskrapa. Grädda i nedre delen av ugnen ca 1 timme. Passa mot slutet så att det inte bränns. HEMLIGHET 27 BUFFÉ #10/2022 3. Vänd knäcket upp och ner på ett galler, dra bort bakplåtspappret och låt svalna. Bryt i bitar. Förvara i lufttät förpackning så håller det sig krispigt.
Buffé ICAs EGNA SIDOR Möt designern bakom Rosa Ban
det och upptäck nyheten vegetarisk tacofärs.