Loading...
Buffé 1
Buffé JANUARI Trenden, råvaran och matkulturen att
utforska just nu. Januari TREND / SMAK / DESTINATION Jordens skockor Äntligen dags att kickstarta 2021! Vi inleder det nya matåret med en vegansk månad, tips på hur du förvandlar vinterns älskade rotsak jordärtskockan till nya favorittillbehör och beger oss på en smakresa till Afrikas sydliga breddgrader. 7 BUFFÉ #01/2021 TEXT SARA BERG, LIV BOSSUYT OCH AGNES REGELL RECEPT SOFIA NILSSON STYLING LINDA BERLIN, TOVE NILSSON FOTO PETTER BÄCKLUND, EMMA SHEVTZOFF
Buffé SKAFFERIETS SKATTER Fynda i skafferiet och b
li inspirerad till kvällens middag! Här är våra bästa re
Buffé MATSKOLA Att göra egen falafel är både rolig
t, gott och smart för plånboken. Dessutom enklare än vad
Buffé MACKOR MED EXTRA ALLT Mästerkocken Stefan Ek
engren dukar upp ett smörgåsbord av makalösa mackor. Någ
Buffé BUFFÉ REDER UT Sojabönan är en omdiskuterad
gröda. Här reder vi ut den lilla gröna bönans för- och n
Buffé SÖTT, FAST NYTTIGARE Stilla sötsuget med häl
sosammare fika, på dessertmenyn står allt från banankaka
Buffé MATNYTTIGT Kocken och kokboksförfattaren Fri
da Ronge bjuder på recept som gör det enkelt att skaffa
Buffé ICAs EGNA SIDOR Välkommen till ett nytt år p
å ICA! Det bjuder på allt från lite hälsosammare vanor t
Buffé SOFIAS SPANING Less på tråkig havregrynsgröt
? Med Buffés matkreatör blir den så mycket roligare: gör